Telefon

42 49 32 65

Adresse

mail@domain.com

Åbningstider

Man - Fre: 10.00 - 21.00

Thai Massage

Thai massage er en gammel healing kunst fra Indien, der er videreudviklet i Thailand. Ved fysisk press på kroppens energilinjer og punkter, og med en vifte af passive stræk bevægelser, der bliver udført med hænder, fødder, knæ og albuer, oplever kroppen en dyb afslapning, de indre organer stimuleres, og du oplever øget fleksibilitet og strøm af energi. Thai Massage er en kropsterapi, som reducerer almindelige lidelser såsom:

  • Rygsmerter
  • Frossen Skulder
  • Stress relaterede problemer
  • Begrænset bevægelse
  • Muskler og led spænding
1 time: 500,- kr
½ time: 300,- kr

Sportsmassage

Sports massage bidrager til at afhjælpe stress og spændinger, som hober sig op i kroppens bløde væv under fysisk aktivitet.

Hvor mindre skader og læsioner opstår på grund af overanstrengelse og / eller overforbrug, kan sportsmassage bryde dem ned hurtigt og effektivt.

Massagen hjælper med at forberede sportsudøver til en top præstation, til at dræne trætheden væk, til at lindre hævelse, til at reducere muskelspændinger og til at fremme fleksibilitet og for at undgå skader.

1 time: 500,- DKK

½ time: 300,- DKK

Olie massage

Olie massage er en meget beroligende og afslappende massage form, som i modsætning til Thai massage, ikke indebære nogen smerter. Massagen ydes ved at gnide olie ind i huden og giver både mental og fysisk afslapning.

Som ved Thai massage er det en særdeles god måde at lindre stress og hjælpe dig med at få en mere afslappet tilgang til livet og dine omgivelser.

1 time: 400,- DKK

½ time: 300,- DKK

Nakke- /Skuldremassage

En massage til at løsne spændinger i nakke og skuldrer. Den er oftest god til personer med stillesiddende stillinger hvor spændingerne har en tendens til at hobe sig op.

Massagen løsninger ikke blot disse spændinger men giver også fornyet energi til hverdagen.

1 time: 500,- DKK

½ time: 300,- DKK

Fodmassage

Vores fødder skal lide under meget. Vi bruger dem hver dag og oftest glemmer vi desværre at give dem de rette værktøjer til at klare dagens opgaver.

En fodmassage kan hjælpe på meget af dette og kan løsne spændinger samtidig med at det kan stilne smerter ved overbelastninger.

1 time: 500,- DKK

½ time: 300,- DKK

Ansigtsmassage

En ansigtsmassage er en god metode til at afhjælpe ældning af huden, da den hjælper med at lede affaldsstofferne væk fra cellerne og ud i blodbanen. Blodcirkulationen forbedres, og det betyder, at der kan transporteres frisk ilt og nærringsstoffer ud til cellerne.

1 time: 500,- DKK

½ time: 300,- DKK